Læs venligst disse Handelsbetingelser (“Betingelser”, “Handelsbetingelser”) omhyggeligt, før du bruger vores hjemmeside (tjenesten) drevet af Goin Off Sportfishing (“os”, “vi” eller “vores”).

Din adgang til og brug af tjenesten er betinget af din accept af og overholdelse af disse vilkår. Disse vilkår gælder for alle besøgende, brugere og andre, der ønsker at få adgang til eller bruge tjenesten.

Ved at få adgang til eller bruge tjenesten accepterer du at være bundet af disse vilkår. Hvis du er uenig i nogen del af vilkårene, har du ikke tilladelse til at få adgang til tjenesten.

1. Onlinebutiksvilkår

Ved at acceptere disse vilkår erklærer du, at du er mindst myndighedsalderen i din stat eller provins, eller at du er myndighedsalderen i din stat eller provins og har givet os dit samtykke til at tillade nogen af dine mindreårige personer at bruge dette websted.

Du må ikke bruge vores produkter til ulovlige eller uautoriserede formål eller i brugen af tjenesten overtræde love i din jurisdiktion (herunder, men ikke begrænset til ophavsretslove).

2. Generelle betingelser

Vi forbeholder os retten til at nægte service til nogen af enhver grund og til enhver tid.

Du forstår, at dit indhold (undtagen kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret og involvere (a) transmissioner over forskellige netværk; og (b) ændringer for at opfylde og tilpasse tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under overførsel over netværk.

3. Nøjagtighed, fuldstændighed og aktualitet af oplysninger

Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der er tilgængelige på dette websted, ikke er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun beregnet til generel information og bør ikke være afhængig af eller bruges som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere komplette eller mere aktuelle informationskilder. Eventuel afhængighed af materialet på dette websted sker på egen risiko.

4. Ændringer i tjenesten og priser

Priserne for vores produkter kan ændres uden varsel. Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre eller afbryde tjenesten (eller en del eller indhold deraf) uden varsel. Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for nogen ændring, prisændring, suspension eller afbryd else af tjenesten.

5. Produkter eller tjenester

Visse produkter eller tjenester kan kun være tilgængelige online via hjemmesiden. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og er underlagt returnering eller ombytning i henhold til vores returpolitik.

6. Returneringer og ombytninger

Se venligst vores returpolitik for oplysninger om returneringer og ombytninger.

7. Personlige oplysninger

Din indsendelse af personlige oplysninger via butikken er underlagt vores privatlivspolitik.

8. Gældende lov

Disse vilkår skal reguleres og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i [Dit land], uden hensyntagen til dets lovkonfliktbestemmelser.

9. Ændringer i handelsbetingelser

Vi forbeholder os retten til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse Handelsbetingelser ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar regelmæssigt at kontrollere vores hjemmeside for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores hjemmeside eller tjenesten efter offentliggørelsen af eventuelle ændringer i disse Handelsbetingelser udgør accept af disse ændringer.

10. Kontaktinformationer

Spørgsmål om Handelsbetingelserne skal sendes til os på service@https://www.goinoffsportfishing.com.

© 2024 - goinoffsportfishing.com - Alle rettigheder forbeholdes.